vrijdag 10 februari 2012

Verhuizen (Marja)

Gisteren is er een verhuizer langsgeweest om ons te vertellen wat de mogelijkheden zijn wat verhuizen betreft. Ze hebben veel ervaring met emigranten (want dat ben je, als je weggaat en je spullen meeneemt). Het aandachtsgebeid ligt in Astralie, Canada en Nieuw-Zeeland.
Van te voren hadden we ons huis al doorgelopen met de gedachte, dat we behoorlijk zouden moeten schrappen om alles in de container te laten passen. Maar het viel mee: waarschijnlijk houden we ruimte over ! (nog mensen geinteresseerd in een goedkope manier van reizen?)

Mocht het huis eerder verkocht worden, is dat ook geen probleem.

En na zo'n gesprek is de dagelijkse gang van zaken toch weer even opgeschud; het gaat echt gebeuren. Maar ergensis er  ook nog een klein stemmetje in mijn hoofd dat zegt: zelfs HIJ gelooft dat we gaan.....dus misschien gaan we ook wel.... Het blijft onwerkelijk allemaal.

We hebben vandaag een pakketje naar NZ gestuurd met Hollandse snoepjes, knutsels van de meiden en een magazine. Er zitten speculaas, napoleonsnoepjes, zwartwitolly's en drop in.
Ben benieuwd naar de gezichten als ze die proberen, want we weten, dat drop echt een aangeleerde smaak is....niet te eten voor de kiwi's! 

Ik vraag me trouwens af, of dit de arbeidsrelatie nog zal beinvloeden ;)
Dat wordt weer brownies/zoete broodjes bakken om alles weer recht te breien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten