woensdag 9 oktober 2013

Picknick (Marja)

Vandaag ben ik samen met de kinderen meegenomen naar Leithen Park, ongeveer 20 minuten rijden bij ons vandaa. Met drie moeders en 8 kinderen in totaal vertrokken we bepakt en bezakt naar het park. Eenvan de moeders had een trailer mee met daarin fietsen en een oude wasmachine ( dat is overbodige informatie, maar hij zat er wel bij).

Het park ligt aan een gravel road, waardoo het idee van een stoere 4WD toch weer eens naar boven kwam. Want met onze lage volvo heb ik al behoorlijk wat opspattende stenen gevangen met de onderkant en zijkant van de auto....
Er loopt een rivier langs het park, en in de zomer is het een drukbezocht zwemplek. Maar met drukbezocht moet je jezelf geen Egmond of Zandvoort taferelen voorstellen, want zoveel mensen wonen hier simpelweg niet. Het is dus een plek, waar alleen de locals komen en geen toeristen.

Maar goed, na wat rondcrossen op de fietsen door de rivier (met bijbehorend nat pak) en wat spelen , hebben we daar heerlijk geluncht. Wat een heerlijkheid toch allemaal: midden in de natuur, lekker eten, geen sandflies en een onverwachte zon erbij! Het was een echte vakantiedag!

...en als het warm is, schijnt het zwemmen erg aangenaam te zijn.....

praktisch in de achtertuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten