zondag 9 september 2012

Skype (Marja)

Even een kleine mededeling voor de belangstellenden die ons willen skypen..... dat kan natuurlijk en we staan er helemaal klaar voor!
Maar voor de kids ligt het wat ons betreft even een beetje anders. We hebben ze uit hun vertrouwde omgeving weggehaald om op avontuur te gaan. We willen graag, dat ze eerst hier aarden, vriendinnen krijgen en vertrouwd zijn met alles om hun heen; het zoveel benoemde settelen.  Dus we hebben besloten, om dat tot de kerst/zomervakantie maar even uit te stellen. Dan kunnen ze de leuke verhalen vertellen over logeerpartijen, bbq-en op het strand, laat opblijven, fikkie stoken bij de rivier. En dat terwijl de Nederlandse delegatie in de wintertrui zit. Dat lijkt ons iets minder heimwee- gevoelig  dan andersom...
Hoewel.... ik kreeg laatst een berichtje dat er weer truffelpepernoten in de schappen liggen....kreeg instant heimwee naar Bolletje; daar kan geen skype tegenop. Bovendien ben ik een beetje bang, dat er mensen uit pure jaloezie een hele zak van die dingen wegwerken in ons beeld als we aan het skypen zijn...Ik moet weer gaan bakken denk ik!

2 opmerkingen: