dinsdag 19 november 2013

Hard lopen (Marja)

Afgelopen zaterdag was er een hardloopwedstrijd in Invercargill. Voor de echt stoere mensen een marathon, een halve marathon, 10 km, 5 km rennen. Dan nog een combi rennen/lopen  en tot slot een marafun voor de kleintjes.

Fons heeft de halve marathon gerend en een persoonlijk record gelopen, stoer he! Hij is aan het trainen voor de motatapu run (later meer daarover).

En E. rende mee met de marafun. Ze had al eerder met papa getraind en was er klaar voor. In het veld naast de atletiekbaan waren vier pilonnen neergezet. Daar moesten de kinderen boven de 5 jaar 2 rondjes rennen, de kindjes daaronder 1. Daarna over de heuvel naar de atletiekbaan  en dan het laatste stukje over de baan naar de finish. Omdat iedere afstand op een verschillend tijdstip op verschillende plekken startten, kwamen alle afstanden zo ongeveer tegelijkertijd aan. En dat gaf een heel leuk effect. Langs de lijn stonden we te klappen voor iedereen die de finish naderde, maar onze ogen waren natuurlijk gericht op onze twee persoonlijke deelnemers.


Klaar voor de start........

Eindsprint!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten