dinsdag 1 april 2014

April fools (Marja)

Ook hier doen ze aan 1 april. Maar dan moeten alle grapjes wel allemaal voor de lunch gedaan worden, want daarna is alles weer terug naar normaal ( en dit is geen 1 april grap).

Fons had ook wel zin in een grapje op het werk. Nu kun je grapjes op allemaal verschillende manieren uithalen ( zoals het verstoppen van de werkschoenen van al je collega's op de verloskamers en daarna je eigen schoenen niet meer terug kunnen vinden, maar dat is een ander verhaal), maar vaak is het even zoeken en kijken wat het beste uitkomt.

De avond voor 1 april is Fons met wat gereedschap naar de praktijk gegaan en heeft daar zijn innerlijke binnenhuisarchitect  naar buiten laten komen. In een totale zen-stemming is hij het gebouw doorgegaan, op zoek naar de punten die het meest een verstoring van de harmonie geven in het dagelijkse gebruik en heeft daar, geheel volgens de feng shui , daar een passende, kleurvolle en stromende oplossing voor gecreeerd.

Het gebouw waar de praktijk nu is, is oud  en vervallen. Er wordt op dit moment een gloednieuw gebouw neergezet, dus er kan niet zo heel veel meer misgaan in dit gebouw. Maar het ziet er  nu allemaal ook erg oud en versleten uit, dus een opknapbeurt is zeker niet onnodig!

Echt ongelooflijk, wat je met een paar googlie eyes ( sorry, weet het Nederlandse woord niet) en een paar post-it papiertjes kunt bereiken in een klein half uurtje!


Zie hieronder het resultaat. En voor wie wil: zodra je bereid bent om wat reiskosten te betalen, is hij meer dan bereid om jullie woning geheel  gratis van een eerste advies te voorzien.

Die schermen waren echt to-taal niet in harmonie, moet je nu zien!... en zo'n pinapparaat dan.... en de klok...  ik bedoel, wie let er nu op tijd als het om je gezondheid gaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten