maandag 5 mei 2014

Trip down memory laneMarja)

Zaterdag was het een van de laatste mooie dagen, dus we hebben het er maar meteen van genomen en zijn de Marlborough Sounds weer ingegaan, op zoek naar dolfijnen. Man, wat heb ik genoten zeg! Heerlijk om weer die mooie omgeving te zien, de zee te ruiken en uiteindelijk de dolfijnen te zien.
We hebben een broodje gehaald bij de  Picton village bakkerij (inderdaad, bakkerij!)  en die in de zon opgegeten.

De middag hebben we thuis doorgebracht . In deze week blijven we bij vrienden in huis,  die een heerlijk huis hebben: dubbel genieten!

's Avonds was er een quiz night georganiseerd voor de praktijk. De kinderen gingen heel laat slapen door alle herrie die de volwassenen maakten, maar wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk om al die verbaasde gezichten te zine van iedereen die binnenkwam. Een collega vroeg zelfs of wij speciaal voor de quiznaight waren overgekomen ( iets wat wij natuurlijk beaamd hebben).

Verder hebben we tot nu toe veel dingen gedaan om herinneringen op te halen: een bezoekje brengen op school, rondje lopen door de Wither Hills, vrienden bezoeken, chocolade halen bij Makana, dat soort dingen.

En toen we mensen spraken, werden we overal uitgenodigd om te komen eten/drinken. En hoe graag we dat ook willen, zoveel tijd hebben we niet hier. Eerlijk gezegd zit onze agenda al helemaal vol, nog zonder dat we iedereen hebben gezien die we wilden zien.

Maar het is wel erg leuk ! We zien dit maar als een goede oefening voor als we naar NL gaan op vakantie. Want ook dan zullen we veel mensen willen  zien en nog veel meer dingen  willen doen. Dan moeten we ook keuzes maken  en misschien mensen teleurstellen. Maar voor nu bevalt deze oefening wel. En het is ook wel erg leuk om te zien, dat we zo onthaald worden door de mensen die we een jaar geleden achtergelaten hebben hier.
Het voelt erg vertrouwd zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten