woensdag 13 maart 2013

Kamp (Marja)

Volgende week gaat de oudste weer op kamp. Ze heeft Wellington net gehad voor de zomervakantie en volgende week gaat ze weer 3 nachtjes weg. Geen grote stad dit keer, maar naar Tea Pot Valley. Omdat de groep seniors zo groot is, gaan ze in twee groepen. De eerste groep gaat volgende week van di-vrij, dochter nummer 2 gaat de week erop van ma-do, omdat het dan alweer pasen is ( en dan is maart ineens ook alweer voorbij.....als zand door mijn vingers geglipt!).

We hebben ook dit keer een lijst meegekregen van school met daarop de dingen die we mee moeten geven: slaapzak, zaklamp, warme kleren, regen kleding, insect reppelent,, zwemkleding, thermals., zonnebrand,...wacht....thermals? Wasda? Dat is toch dat enorme hippe thermische, lange ondegoed? Naast de zwemkleding? wat verwachten ze?
Maar het klopt: ze gaan in cabines kamperen en deze tijd van het jaar kan het lekker zijn, maar ook vreselijk koud, en regenen. Dus regenkleding, dikke jas, dikke trui en gewoon t-shirt en korte broek.
En dan allemaal mufti natuurlijk......
Oh ja, en net als vorig jaar is er aan de ouders gevraagd, of ze voor morning tea willen zorgen , zodat dat uitgedeeld kan gaan worden tijdens de suffe dingen die ze gaan doen: abseilen, boogschieten, waterglijden, hangbrug, rotsklimmen, nachtelijk doolhof, kabelbaan, burma trail, speurtochten....tja.... klinkt heel vervelend.... Saaier nog dan op de fiets naar Bakkum met een bonte avond. Goh... nou, geen reden om jaloers te worden op mijn eigen kinderen zeg .... weet je,  misschien kan ik per ongeluk de insetcen reppelent vergeten in te pakken....

En ik ga dit weekend op verzoek weer een kilo pepernoten bakken....voor de morning tea daar....

tsja.....saaaaaaai.....

tsk....hij is niet eens van struiken gemaakt.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten