donderdag 4 oktober 2012

Ver weg (Marja)

Soms.... soms is zo'n avontuur ook wel eens niet zo leuk. Eigenlijk heeft dat alles te maken met er niet kunnen zijn.
De vorige keer gingen we weg, toen vrienden in een hele zware periode zaten. Wat had ik graag even heen gegaan om een arm om ze heen te slaan en ze een knuffel te geven!
En in de tijd dat we toen weg waren, waren er meer van dat soort momenten. Het zijn dingen die bij het leven horen, maar het voelde toch niet helemaal goed om zover weg te zijn.
En natuurlijk is er nu skype, whats app, facetime, imessage (raden jullie al wat voor telefoon we hebben?) , email en telefoon. Maar een echte knuffel geven  of onverwacht op de stoep kunnen staan met een fles wijn, pesto, chocolade, muffins of ander troostvoer is iets wat je pas gaat missen als het gewoonweg niet kan.
En dat we in 2007 op Schiphol landden en iedereen een knuffel gaven, viel de hele tijd die we in NZ waren geweest gewoon weg.
Dus we hebben de ervaring, dat het goed zit, vriendschap.
Maar toch.....
Ook nu zijn er vriendinnen en vrienden waar ik even een flesje wijn mee zou willen drinken. En dan het liefst hier, want het weer is hier beter en ik denk, dat wijn en nootjes beter smaken aan de rand van het zwembad in de zon. En dat thee met truffelpepernoten beter smaken als je eerst in een ijskoud zwembad bent gedoken, omdat ze zon het water nog niet helemaal heeft verwarmd.

Dus eventjes voor iedereen die het nodig heeft, of gewoon voor the fun: hier een dikke, echte, digitale lenteknuffel voor iedereen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten