dinsdag 25 december 2012

Merry Christmas (Marja)

Dit is de derde keer dat we hier een kerst doorbrengen. De eerste keer was in Kaitaia, het noordereiland. We hadden van vrienden de kerst cd van Diana Krall gehad en die cd hebben we grijs gedraaid toen.En voor mij is dat de enige cd, die in de zomer beluisterd moet worden (wat in NL ook in de zomer heb gedaan in een bui van heimwee. Tuindeuren open, zonnetje lekker naar binnen en dan buiten in mijn bikini naar " have yourself a very merry Christmas luisteren....mooie ervaring kan ik je zeggen!).

De weersverwachting voor vandaag: 30 graden, maar in de middag regen en wolken.... dus vanmorgen na het ontbijt zijn we meteen het water maar even ingedoken. Fons moet helaas werken tijdens de kerst, maar hij is om 15.30 al thuis.  Als hij in NL een weekend dienst had, was hij twee keer een uur aan het rijden en 11 uur aan het werk... dan valt dit alles mee.
We doen mee met de NZ kerst traditie van kadootjes onder de boom, dus de kinderen wachten vol spanning totdat papa thuiskomt: present time!

Maar eerst even lekker zwemmen, chillen, een ijsje eten en Diana Krall....

Fijne kerst iedereen!

Geef toe: dit zijn toch de mooiste kinderen van de wereld!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten