donderdag 13 december 2012

Parent help (Marja)

Ook hier hebben de scholen hulp nodig van ouders als het gaat om activiteiten die georganiseerd worden.  Meestal gaat het dan om vervoer. Ritje naar de bibliotheek, ritje naar Picton...
Nu de school aan de laatste week voor de zomervakantie is begonnen, zijn er nog een paar laatste uitjes geweest. Naar pine vally outdoor  adventure (gaan we in de vakantie nog wel eens heen, dus de foto's houden jullie van ons tegoed). De oudste gaat morgen naar Whites Bay. Een dagje strand met allemaal leuke dingen.
Er zijn bussen geregeld, dus de ouders hoefden niet mee.
Maar later kregen we bericht, of de ouders toch wel mee wilden om te helpen. En afgelopen dinsdag kreeg ik een briefje van de oudste: of er mensen wilden rijden.... Briefje moest woensdag terug zijn, want vrijdag is het tripje al.....
zo ziet het er uit in de reisgids....

en zo is het als het een topdrukke dag is: net zandvoort ;-)


En om een een of andere reden werkt dat toch wel hier. Als er een uitje is, vraag je pas een week (of korter) van te voren wie er allemaal mee kunnen helpen. En voor alle uitjes moeten de ouders schriftelijk toestemming geven dat ze mee mogen. En als je wel besluit om te rijden, moet je verklaren dat je een geldig rijbewijs hebt, dat je auto door de APK heen is en verzekerd is.


Ondertussen zijn de klassen leeggemaakt: alle knutselwerkjes zijn mee naar huis genomen, de boeken zijn opgeruimd. Geen kerstversiering dus in de klassen....gekke tijd hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten