donderdag 3 januari 2013

Pine Valley (Marja)

Er is hier niet zo iets als een Monkey Town in de buurt, dus voor vertier van de kinderen moeten we hier weer opnieuw het wiel uitvinden. Gelukkig wonen er hier meerdere mensen met kinderen, die ons hier een beetje wegwijs maken.

Gisteren zijn we naar Pine Vally gegaan ( pine valley ). Het is een speeltuin in een bos (pine trees/pijnbomen, vandaar de naam denk ik). Je kunt er gewoon heengaan voor de dag, maar je kunt het ook afhuren om er te kamperen. Er zijn slaapplekken, toiletten en douches. Een aantal scholen hier in de buurt gebruiken deze plek als ze op kamp gaan. En als jij als groep het afhuurt, mogen de dagjesmensen er geen gebruik van maken.
Je snapt hem al.... we kwamen er aan, bleek er een bordje boven de ingang te hangen: afgehuurd, dus helaas pindakaas voor de dagjesmensen.
Nu hadden wij de mazzel, dat  we met een collega van Fons gingen en zij kende de familie van school. Dus ze heeft even netjes gevraagd of we er een paar uurtjes mochten spelen.... geen probleem!

En toen bleek, dat het andere gezin absoluut meer ervaring heeft in dagjes uit in NZ dan wij: picknick kleden mee, koelbox met salades, crackers, lekkere dips mee, opklapstoeltjes mee, insectenwerend middel mee (nodig!!!!). Wij stonden daar met onze broodtrommeltjes, te weinig water voor 6 dorstige mensen die druk aan het spelen zijn buiten en onze camera (dat dan weer wel...)

Maar het was een superdag! Even verderop schijnt er nog een mega hoge hangbrug te zijn, maar die bewaren we voor een dag dat het minder waait.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten